...
Blerim Destani-Noizy
Detajet e filmit të Blerim Destanit dhe Noizy-t, pjesëmarrës edhe Loredana e Blendi Fevziu

Trend

...
1
U mbajtën garat e Raundit Kombëtar të Olimpiadës së Ekonomiksit në Maqedoninë e Veriut
IMG_8636
Çdo vit numri i nxënësve të klasës së parë zvogëlohet në Maqedoni
IMG_8635
Çfarë koalicioni qeveritar duan qytetarët? “Kush të hyjë, le të hyjë, vetëm mirë të bëhet”
IMG_8625
Video ekskluzive | Protestë masive kundër pjesëmarrjes së Izraelit në Eurovizion
IMG_8624
Zgjedhjet parlamentare, 27 ankesa në KSHZ, nëse pranohen në pikëpyetje 5 mandate!
IMG_8619
Mickoski: Qeveria do të bazohet në tre postulate: Integrimi evropian, zhvillimi i përshpejtuar ekonomik, lufta kundër krimit dhe korrupsionit

DIASPORA