728 x 94
...
IMG_6032
Golf shënon 50 vjetorin e prodhimit
7085F91D-F710-4B6A-A074-7A45EC214E3A-768x429 (1)
Çfarë po ndodh? Bie Instagrami dhe Facebook-u
GettyImages-453930217-42848c04ff58410d952e1a5b65a00929
“Fluturoi” vlera e Bitcoin

Trend

...
IMG_7205
Asambleja Parlamentare voton pro anëtarësimit të Kosovës
IMG_7204
Mjekët specializantë: Shteti po na detyron ta braktisim vendin
IMG_7195
Një stuhi goditi Kroacinë, era rrëzoi degë dhe ka borë në male
IMG_7193
Në Prizren po ndërtohet obelisku ‘gjigand’ për UÇK-në
Bujar Osmani
Për shkaqe shëndetësore në familje Bujar Osmani pezullon aktivitetet e sotme në fushatë
IMG_7192
Sektori civil alarmon: Në afërsitë Goricës po ndërtohet hotel në pronësi të familjes së Mijallkovit

DIASPORA