Autori

Autori

Kosmonte Foods

10 months

Kur e ke pijen e duhur në dorë, nuk ka rëndësi asgjë tjetër, pos momentit. Zottis Drink është përjetimi juaj i ri plot shije në formë të pijes. 

Me vite të tëra në shtëpitë tona kemi shijuar jogurtin Zottis që erdhi në tregun tonë me shije të ndryshme.

Hapsirë e rezervuar për reklama

IMG_4672
Sela nga Saraji: Nuk e përkrahim Arben Taravarin për president
IMG_4666
Gashi: “Me qenë si Ali Ahmeti, e kisha lënë politikën dhe ju kisha thënë – hallall ju qoftë”
IMG_4665
Turqia goditet nga një tërmet
IMG_4664
Erjona Jonuzi dekorohet nga Komuna e Tetovës për kontributin në sport
IMG_4663
Kristjan Asllani shënon gol të mrekullueshëm në Serie A
IMG_4662
Shkolla e Vizbegut assesi të hapet/ Drejtori u emërua, por nuk përgjigjet

KRYESORE

Puno online me ne!

DIASPORA